Kes ma olen?

Tere,

Mina olen Pille.

43, abielus ja kahe tütre ema. Talvel elame Tallinnas ja suvel Hiiumaal, kust ongi paljud minu pildid pärit või inspiratsiooni saanud.

Enne laste sündi olin magistrikraadi omav väikse üksuse juht ühes kõlava nimega asutuses. Hiljem olin oma mitte kõige kergemini kasvatatavate laste kõrvalt kodus nii kaua kui sai ja ei jaksanud ka siis vanale töökohale tagasi minna. Nii sai minust oma enda tööandja ja peremees.

Aastatega olen selgeks õppinud kõik sellel teel ettetulevad asjad. Kõik oma tooted ja teenused teen ise, kodulehed teen ise, pildid teen ise, tekstid kirjutan ise ja jagan need Facebookis, blogis või Instagramis laiali. Ka raamatupidamise teen ise, aga seda ma teenusena ei paku 😀

See siin ei ole mu esimene pood. Aga aastatega on arvutisse kogunenud palju pildifaile ja kastidesse palju käsitöötooteid ja materjali. Nii otsustasin ühel novembripäeval kõik need tööd prooviks kuhugi kokku panna. Seda enam, et Imeloomal ei tundu sel aastal just üleliia palju tööd olema.

Kes rohkem lugeda tahab, siis BLOGI kindlasti aitab.

Leht on pidevas muutumises, kasvab ja areneb koos minuga. Tore, et läbi astusite!